https://youtu.be/8bfMoUX5fFI

lunes, 10 de septiembre de 2012

EL LLARG CAMÍ DEL DESRT...


L'idioma que utilitzo en el Bloc és eL castellà perquè és obert a tothom, crec que tinc amics a tot arreu d'Espanya fins i tot més enllà, però a questa vegada ho faré en català, ja que l'entrada té la intenció de sense ferir sensibilitats, si aixecar algunes consciències.

Tampoc pretenc fer una arenga nacionalista i menys política, mai ho he fet al Bloc, i per ara no ho penso fer.

Nomes vull explica-ros que vaig sentir en una data històrica com va ser el 11 de setembre de 1.977, jo era allí juntament en mes de un milió de personàs sense distinció ni diferencies de edat, sexe, color, de tots el símbols polítics, amb banderes catalanes, però també hi avien banders andaluses, asturianes, galleges, basques.

Tots a una amb un sol lema "LLIBERTAT, AUTONOMIA I ESTATUT D'AUTONOMIA", han passat 35 any i el llarg camí del desert no s'acaba mai. Però per tal d'arribar a la terra promesa ens cal estar units sense personalismes com al any 1.977.


Catalans son tot aquells que viuen, treballa'n, o estan a l'atur a Catalunya, amb un sol desig... El dret dels pobles  i de las persones a decidir el seu futur...ARA ES L'HORA...QUE ARRIBEM AL FINAL DEL LLARG CAMÍ DEL DESERT.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este es un Blog de opinión, con ironía pero con respeto, por lo que es muy importante vuestros comentarios como las respuestas a los mismos, puesto que forman parte de la esencia de la entrada.
Gracias por ello.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...